Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan működik egy tablet?

Hogyan működik egy tablet?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy ugye a telefonomat nem kapcsolom ki ha nem használom, egy laptopot viszont igen. A tablettel hogy csináljam? Pl elmegyek suliba viszem azt is akkor reggel bekapcsolom hallgathatok útközbe zenét meg játszhatok vagy ilyesmi és mondjuk órán, ha nem akarom használni kapcsoljam ki? Kb mennyi időt bír ki két töltés között, ha mondjuk folyamatosan használva van pl netezésre, zenehallgatásra, olvasásra stb?

Mert teljesen össze vagyok zavarodva:D Mihez hasonlítsam a tabletet? Egy telefonhoz inkább, vagy egy notebookhoz?

2012. nov. 19. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy működik, mint egy telefon.
2012. nov. 19. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából a kettő között van félúton. Annyi időt nem bír ki mint egy telefon, de a laptopnál azért tovább bírja. De ez csak általánosítva igaz, azért lehetnek kivételek. Az én tabletem pl 7-8 órát kibír állandó használat mellett, de volt hogy véletlen bekapcsolva felejtettem és így maradt egy napig és még mindig volt az aksiban egy kicsi. De ha épp nem használod, nyugodtan lekapcsolhatod, nem olyan érzékeny a ki-be kapcsolgatásra, mint egy laptop és szerencsére általában jóval gyorsabban be is kapcsolódnak, de azért nem olyan gyorsan, mint egy telefon.
2012. nov. 19. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sosem kapcsolom ki, általában ha nem használom nagyon, akkor 5-6 napot is kibír.

Aktív használat mellett 6-8 óra.

2012. nov. 19. 19:37
 4/5 Jófej:D ***** válasza:
Az attól füg milyen tabletet veszel (vagyis milyen benne az akumlátor). Ez a helyes válasz a kérdésre.
2012. nov. 20. 16:54
 5/5 Jófej:D ***** válasza:

Még ezzel kiegészítem (előző vok):

pl.: van olyan tablet ami állandó használat mellet 2-3 órát bír ki, de van olyan ami kibír akár 10 órát is.

De azért nem olyan biztos még csak ismerkedem a tabletekkel mert akarok venni eggyet.De az a lényeg hogy ez attól függ milyet veszel.

2012. nov. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!