2x8GB olcsóbb, mint 2x4GB. Melyiket vegyem?
2012. nov. 18. 10:53
1/7 anonim válasza:
Photoshopra 4 giga is elég, de ha mindenképp 8 giga kell akkor 8-9k körül is van:
1600 MHz-es is van 10k alatt, de ha jól tudom 1600 MHz-es ramot nem minden alaplap tud "kezelni".
2/7 anonim válasza:
Ha olcsóbb és több akkor értelemszerűen a 16 gigát venném. 1600 és 1333 MHz között tesztek nélkül különbséget nem fogsz észrevenni.
3/7 anonim válasza:
Képszerkesztéshez én lecsapnék a 16GB-ra, az nagyon fel tudja zabálni a memóriát. Pláne, hogy még olcsóbb is.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor 2x8GB lesz. Köszönöm szépen!
2012. nov. 18. 11:33
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 +1
8GB szükös lehet
persze attól is függ hogy valóban képszerkesztö vagy "vagy csak néha feljegyzést irsz a képjeidre:p"
6/7 A kérdező kommentje:
Törölték a pcx-ről a ramot. Azért mert kiírtam ezt a kérdést?
2012. nov. 19. 16:04
7/7 anonim válasza:
Nem pont a kérdés miatt. Ha megrendelted, de valamilyen adat hibásan volt feltüntetve, akkor azt észrevették és amiatt. A megrendelés önmagában még nem számít szerződésnek, és nem kötelesek teljesíteni azt. Ezért ha egy áru hibás áron van feltüntetve vagy csak nem tudják beszerezni, akkor a megrendelés érvénytelen lesz és elutasítják. Ennek következménye lehet hogy az oldalról is eltűnik a termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!