Vidókártya csere, na de milyenre?
Sziasztok.
PC adatok:
CPU:Intel Pentium D 2.8 GHz
Total Memory: 3 GB
Op rendszer: Win XP
Video adapter: Intel 82945G Express Chipset Family
Video memory size: 224mb
-
Ez egy komplett gépként lett véve, és mint az információ is mutatja, a videókártyám integrált. Ezzel semmi problémám nem lenne, ha internetes játék(pl. WoW, CoD) közben nem képregény-szerűen látnám az eseményeket(iszonyat kevés az FPS-em[az internet-elérhetőséggel/sávszéllel nincs gond])
Egy másik majdnem ugyanilyen gép-összeállításban(csak régebbi változatában) láttam olyan hozzászólást, hogy GForce 9500GT. De mivel ez egy annál jobb gép, szeretném megkérdezni, mire cseréljem le a videó kártyámat, hogy ez az FPS-es problémám megszűnjön.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Köszönöm szépen a gyors és kielégítő választ.
Megyek, átnézem az összes használt PC alkatrészt árusító bolt weblapját. :]
Nem mondtam, mivel nem tudtam hogy milyen árkategóriában kapok olyan kártyát, ami én szeretnék. És visszatérve erre a Geforce 8500GT-re:
Memory Amount 512MB or 256MB DDR2 (hivatalos oldalról)
Tehát 512/256mb memória a "kártyában" elegendő mennyiség az FPS növeléséhez?(az én esetemben)
Keret? Gondolom 10.000 alatt kapok egy számomra megfeleő kártyát
hát ilyen 8500/6 gt videokártyát 3-4 ezrekért kapsz. az fps megfog nőlni de új játékokat nem fogsz tudni játszani igy sem !!!
elve ősrégi a géped !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!