Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapcsere esetén elveszik...

Alaplapcsere esetén elveszik az eredeti windows 7-em?

Figyelt kérdés

Van egy H55M pro alaplapom benne egy i3 550 ezt szeretném cserélni egy ASROCK 970 Extreme4-re amibe egy FX8150 menne.

Elveszik az Eredeti windows amit nemrég vettem ?

2012. nov. 13. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Az a merevlemezen van.
2012. nov. 13. 20:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak mert olvastam hogy az OEM azonosító ahhoz az alaplaphoz tartozik amire elsőnek felraktuk.
2012. nov. 13. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Elméletileg az OEM azonosító számítógéphez tartozik. De minden gépnél lehetnek hibák. Vannak olyan alkatrészek, mint például az alaplap és a hdd aminek a cseréje után a Win kérheti az újra aktiválást.

De ez nem mindig történik meg, vannak esetek amikor megtörtént.

Nem fog elveszni az eredeti Windows, ugyanúgy jogtiszta marad. Ha esetleg kér újra aktiválást akkor tedd meg. Ha nem engedi valamiért akkor sincs gond. Hívd fel a Microsoft-ot (van magyar telefonszámuk). Segíteni fognak, de meg fogják kérdezni miért szeretnéd újra aktiválni. Mond el nekik, hogy hardware-t cseréltél és nem engedi újra aktiválni.

2012. nov. 13. 21:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor minden esetben megmarad az eredeti windows ?
2012. nov. 13. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. nov. 13. 21:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat !
2012. nov. 13. 22:16
 7/9 L Zsolt válasza:
kicsi a valószínűsége,nem hiszem.
2012. nov. 14. 13:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy a gépet nem egybe vettem hanem külön raktam össze
2012. nov. 14. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs jelentősége, hogy kész gépet vásároltál, vagy te válogattad össze az alkatrészeit.
2012. nov. 15. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!