Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártya kicserélése?

Videokártya kicserélése?

Figyelt kérdés

Hogyan kell kicserélni a videokártyát a gépben? Úgyértem, hogy csak simán kiveszem a mostanit és berakom az újat, vagy kell valamit állítani a gépben? Biosban, eszközkezelőben...

Csakmert 2 éve amikor kicseréltem a vidikarit leégett az alaplapom fogalmam sincs miért:))) (ha valaki tudja, hogy mitől lehetett elmondhatná:D)

2012. nov. 10. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2 éve procicsere közben leégett az alaplap, vitte magával az egész konfigot, azért mert - bár nem volt áram alatt a gép - a táp kapcsolóját is le kell kapcsolni!

Én úgy cseréltem vidikarit, hogy rákötöttem a monitort az alplapra (előtte kivettem a vga-t), drivert felraktam, kikapcs, új kártya be, és ment minden faszán :)

Remélem segítettem :D

2012. nov. 10. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Kikapcsolt állapotba és áramtalanítva kell a műveletet végre hajtani

És nem fog leégni

A BIOS ba nem kell semmit álltani csere után érzékelni fogja az op rendszer hogy uj hardver van

nos vagy feltelepit egy drivert hozzá vagy neked kell a VGA kártyához kapott lemez segitségével

kb ennyi

Még valami !! fontos hogy a kártya a szlotba jól illeszkedjen tehát se az eleje se a hátulja ne legyen magasabban

http://www.youtube.com/watch?v=GxiBwYwKUrY

2012. nov. 10. 15:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval rakjam fel elöbb a drivert és utána cseréljem ki a vidikarit vay mi nem igazán értelek :D
2012. nov. 10. 15:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet az volt amugy a baj, higy bár áramtalanítva volt, de a táp kapcsolója bekapcsolva maradt :| na de most figyelek:)
2012. nov. 10. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:

így van hiába kapcsolja ki az op rendszer a gépet teljesen

A készenléti feszültség 3v vagy 5 v még jelen van

2012. nov. 10. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
2 évig nem is használtad a géped?
2012. nov. 10. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!