Mit szoltok ehez a konfighoz?
PROCI:AMD A8 X4 5500,Socket FM2,3.7Ghz/3.2Ghz,4MB,65W,es van benne beepitett videokartya a prociba HD7560D,760Mhz
ALAPLAP:Asus,F2A55-M LK FM2,AMD A55,2*DDR3/DVI.VGA/DUAL GRAPHICS
MEMORIA:DDR3 4GB 1600Mhz
HDD:500Gb-Satas
Tapegyseg:Chieftec CTB-500W
+DVD iro
+Haz
+max a prociba epitett videokartya melle veszek meg vga-t
De foleg mit szoltok a procihoz?
"chieftec ctb 500 w tápot ne vegyél semmi8 kép.. "
Miért? A CTG meg CTB közt nincs nagy különbség, a CTG folytatása, kicsit jobb hatásfokkal.
"es igen varom az ajanlatotokat ebben a harom dodogban:alaplap,proci,ramban."
Mégis mennyiből? Lehet itt LGA2011-es konfigot is összeállítani 500K-ból. A jövő hónapban milyen VGA-t vennél?
#19 válaszba ott a jó összeállítás.
GTX 650-et semmiféleképp ne vegyél, árán kapsz sokkal jobbat (hd 7770)
Akkor vedd meg az az nvidiá.. Te bajod.
bocs, rossz link.
itt a jó: [link]
LOL mar ku*vara elegem van hogy mindenki a masikat mondja
nem tudok valaztani,haverjaim azt mondjak hogy nvidiat vegyek,te meg a teszt pedig azt mondja hogy ati-t vegyek
megorulok
"(minden jateknal inkabb nvidiara van teve)"
Ez baromság, az nV The Way It's Meant To Be Played programja amúgy is inkább marketing irányba megy, meg az online játékok felé. A gaming evoled címek meg jóval többen vannak.
én a helyedben nem a haverokra hallgatnék ha nem egy jó szakértőre pl ez alatt értem :Hart r2.0
nem beszél hülyeségeket és biztos többet tud mint a haverjaid akik hirből hallanak egy két dolgot de fogalmuk sincsen arról mit beszélnek ..
nem csak az egyik haverom meselte hogy az osztalytarsanak elkuldott egy 3D-s modellt hogy nezze meg,es nem tudta alinditani mert ATi-ja volt meg a haverom nak siman futott mivel nvidia ja volt:D
Tudom hogy most nem ezen mulik csak ez egy pelda volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!