Mit szóltok jó ez a gépház az alábbi konfighoz?
Figyelt kérdés
Ilyen gépházam van jelenleg :
És ilyen konfigot építettem most, kérdésem beleférnek majd a cuccok ebbe a gépházba ..
Processzor : [link]
Alaplap : [link]
RAM : [link]
VGA : [link]
TÁP : [link]
Előre is köszönöm .
2012. okt. 22. 08:35
1/8 SnakeDoc válasza:
15 ezret nem ér meg ez a ház. Ennél sokkal jobbakat is kapsz itthon, olcsóbban. Nekem meg szvsz túl csicsás.
2/8 A kérdező kommentje:
Már 3 éve megvan a gépház !
Nem a véleményedet kérted, hanem hogy beleférnek-e a cuccok az alábbi gépházba ?
2012. okt. 22. 08:57
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, akkor köszönöm szépen ! :)
2012. okt. 22. 09:09
5/8 anonim válasza:
Gaming Case? Na itt szartam be a röhögéstől. Következő az lesz, hogy bemész a boltba és lesznek ilyen gamer ételek?
6/8 anonim válasza:
Egyébként igen beleférnek a cuccok.
7/8 A kérdező kommentje:
:DD mind1, én szeretem a gépházat, full fekete az egész kék ledekkel , nagyon jó hűtéssel és bitang nagy :D
Köszönöm szépen .
2012. okt. 22. 10:38
8/8 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy rossz a gépház, de ezen a Gaming Case kiíráson megakadt a szemem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!