Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit szóltok ehhez a konfighoz?...

Mit szóltok ehhez a konfighoz? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Alaplap: [link]

CPU: [link]

RAM: [link]

VGA: [link]

HDD: [link]

Táp: [link]

2012. szept. 17. 16:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Ha játékra kell, elég aránytalan. A CPU feleslegesen erős a VGA-hoz képest.

Mondjuk én Gga lapot sem vennék, táp meg inkább CTG500 a hosszabb kábelei miatt, meg csendesebb is.

2012. szept. 17. 16:22
 2/24 anonim ***** válasza:

Ha játékra kell, akkor nem igazán jó összeállítás, olcsóbb lap+cpu és erősebb vga.

Ha nem játszol , akkor meg felesleges a hd7770.

2012. szept. 17. 16:24
 3/24 A kérdező kommentje:

Hát nem éppen játékhoz kell, inkább az a cél, hogy minél tovább használható legyen a gép, akinek csinálom az előző gépük is már 7 éves, jó lenne ha ez is bírná egy jó ideig...

De esetleg milyen CPU-VGA kombót ajánlanál, ami együtt ebben az árkategóriában van??

2012. szept. 17. 16:26
 4/24 anonim ***** válasza:

Én így venném:

Lap:

[link]

CPU:

[link]

RAM:

[link]

VGA:

[link]

HDD:

[link]

Táp:

[link]

143.243 Ft

RAM-ból lehet 1 modul is, ha később tervben van bővítés.

2012. szept. 17. 16:27
 5/24 A kérdező kommentje:
Akkor is ezeket ajánlanád, amennyiben nem játékra kell hanem hosszú élettartamra?? :)
2012. szept. 17. 16:31
 6/24 anonim ***** válasza:

Hát de mire kell a gép? Valamit csak csinál rajta.

Ha nem játszik (vagy csak koca játékos), akkor én a helyedben várnék még pár hetet, és vennék egy Trinity APU-t, meg 8 GB RAM-ot. Hosszabb távra már jobb befektetés lenne.

2012. szept. 17. 16:33
 7/24 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom megmondani hogy mire fogja használni, mert mai most van az egyenlő már egy taliga f*ssal, így csak nehézkesen megy a szövegszerkesztés, illetve netezés, lehet hogy meglesz a gép, elkezd játszani valamivel, aztán kocka lesz... szóval nem tudom...
2012. szept. 17. 16:39
 8/24 anonim ***** válasza:
Hát így elég nehéz. De amit fentebb összeírtam, az általános használatra és játékra is elég jó.
2012. szept. 17. 16:41
 9/24 lindmayer ***** válasza:

ha játékra is kell, akkor sem kell feltétlen nagy felbontás (vagy legalább is akik hosszú távra vesznek gépet, azok általában ha játszani is szeretnének rajta, nem a legújabb játékokat keresik a boltok polcain, a mgas grafikáról nem is beszélve; legalább is a tapasztalatai alapján)

ha nem játékra kell, akkor egy trinity-s processzor tökéletes választás lenne

2012. szept. 17. 16:42
 10/24 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszod! :)
2012. szept. 17. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!