Ehhez a konfighoz milyen VGA-t tudtok ajánlani?
CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
Motherboard: ASRock ALiveXFire-eSATA2
Memória: Kingmax KLDD48F-B8KB5 2GB DDR2-800MHz
HDD: Hitachi HDP725025GLA380 (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Tápegyég: Gaba 300W
Játékokhoz kellene a VGA. Tudom a tápot is cserélni kell... ajánlhattok azt is. :D
6770-6850.
FSP, Be Quiet, Cooler Master, Chieftec, Enermax, bármelyiket veszed, nem jársz rosszul, a watt is mind1, ha nem akarsz két vga-s rendszert.
"bármelyiket veszed, nem jársz rosszul"
De, az általad felsorolt márkáknál is van bőven szórás, jobb rosszabb modell, sőt egyenesen szar is(meg vannak a túlárazások is).
Kérdező mennyit szánsz tápra?
"Te is csak találomra ajánlasz egy tápot, amit ismersz, attól még van 800 féle táp"
Találomra? Rohadtul nem.
Ad egy adott árkategóriát, meg tudjuk a konfigját, és abból már le lehet erősen szűkíteni a kört, pár modellre, vagy akár egyre. Hazánkba amúgy sincs jelen olyan túl sok gyártó, hogy ne lehessen némi utána járással tudni adott árkategóriában mi éri meg.
A kutakodás meg oké, de laikusként kegyetlen könnyen mellé lehet fogni némi tév információ alapján mondjuk,
"Nem az árakra értettem, hanem ettől a Gabatól bármelyik jobb lesz."
Elsősorban én se, hanem mondjuk az olyanokra mint az enermax cylops 405. Persze ez is 100x jobb mint bármelyik gaba, de ajánlani nem nagyon lehet ezt se.
VGA-ra és tápra együtt?
VGA szvsz egy HD 7750, tápnak meg egy FSP Hexa 400W
Persze, ha nem maradok objektív, akkor én is azt mondom, hogy Cooler Master Real Power vagy Enermax Liberty,xfx pro, Corsair VX450,be quiet, csak ettől nem jutott előrébb, mert én ezeket preferálom, te mondani fogsz egy Chieftec CTG-t(ami szerintem egy szutyok), FSP Hexa, de inkább utána kéne járnia, mitől is lesz jó egy táp valójában.
Szvsz. én egy 6770-et vennék, 2 gb memóriát és egy be quiet 350est.
", te mondani fogsz egy Chieftec CTG-t(ami szerintem egy szutyok), FSP Hexa"
Én? Pont én szoktam GYK-n írogatni, hogy ettől a szinttől feljebb kell adni, mivel abszolút alsó kategóia.
Ettől független a CTG messze nem szutyok, de azért meg kérdezem miért is lenne az?
" Cooler Master Real Power"
Azokból is inkább az enhance beleseket :)
Amúgy gratulálok , amiket te felsoroltál magad mellett nem is ugyan az az árkategória(VX 450 nem is kapható) amiket én mellettem(bár az egészet nem értem, csak az én folyamatos szapulásom jön le a hsz-eidből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!