Liveon kérdése:
Az alábbi konfighoz, ki tuda ajánlani egy linuxot?
Figyelt kérdés
AMD Athlon 2600+
ATI X1650 pro 512MB
Netes videók, és irodai alkalmazásokhoz kellene...
2012. jún. 20. 15:54
2/4 anonim válasza:
Nem egészen értem a kérdést. Linux OS-t akarsz rá? MIért? Bár a te dolgod, te tudod. Ubuntu egész jó, azt próbáltam még a 11.04-es verziót. Tényleg nem volt olyan vészes. Debian-t is dicsérik. Azt mondják, hogy kevesebb bug van rajta mint az Ubuntu-n, de ezt nem tudom megerősíteni, én egy bugot sem találtam Ubin.
Ubuntu-t innen letöltheted: [link]
A Kubuntu és az Ubuntu közti alapvető különbség az ablakkezelésben van. A Kubuntu KDE ablakkezelőt használ, a sima Ubuntu meg GNOME-ot. Amelyik szimpibb. Én az Ubuntut próbáltam.
Debian-t pedig innen töltheted le:
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, böngésző illetve videók nem fognak akadni? Támogatja rendesen a videókarit? Utolsó kérdésedre a válasz, erősen szeretnék leszokni mindenféle játékról... :)
2012. jún. 20. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!