Melyik ventillátor a leghangosabb?
Általában melyik ventillátor szokott a leghangosabb lenni a számítógépben? Nekem jelenleg 3 van,mert egy a tápventi,egy a hát ventije,egy meg a procijé.
A céges gép ehhez hasonló,csak nincs házventije,de csendesebbnek tűnik,igaz itt lehet a nagy tér,meg az egyéb zajok miatt elveszik a hang:)
Egy normális (minöségileg elfogadható) és hibátlan tápventinek nem szabad relative hangosnak lenie
föleg mivel videokártyát nem irsz így valószinü az "nem fogyasztó" gépben
Ház venti már inkább lehet mivel föleg olcsóbb típúsokhoz hangost raknak de néha márkásab házakra is
ha meg csak ugy veték rá akor egy 500ft ostól sokat nem kel várni (halkságilag) 2-3ezer egy halk venti kb. de biztos 1ezren felüli
.
perocesszron gyárihütö van
és pl. IGP van bene (videokártya-grafikus processzor) akkor az is höt termel
ha valami régebi és/vagy nagyfogyasztású proci akor az is melegszik
igy gyári hütö felhangosodhat föleg ha komoly 3D, számításos munkákat végzel rajta
de lényegében nem hiszem hogy eröl van szó mert ilyen "munka/irodai" gépekben anyira gyenge szokot leni hogy fel sem tud melegedni így hangosodni sem (ha csak nem hibás)
na de persze lehet anyira roszúl szelõzõ ház hogy az az 1 venti sem segit és ezért zug valami
de szerintem az a ház venti lesz a hangos
Ja otthoni gép most néztem meg jobban
hát habtiéd akor csak letudod irni
tápot pontosan tipusra
procit típúsra
és ház pontos típúsát (?) te veted nem?:D
hát ez az az eset amikor minden hangos lehet:D
gigabyte házon a venti hangos lehet bizony
gigabyte táp venti hangos lehet szintén (bár ilyne terhelés melet nem kéne)
i3 3225 ben HD4000 van elég erös APU (IGP) szóval melegedhet Ivy is melegedösebb tipus amugy is
szóval lehetséges hogy gyárihütö kénytelen zugni hogy ne melegedjen tul
árat irtam házvenit menyi lene cserélni kb.
procira valami kb. 5ezeres hütö már jó lehet
CoolerMaster, Artic Cooling féle hütök netán Thermaltake
táp meg mint irtam lényegében nem kéne hogy hangos legyen ha mégis akkor garanciáztatni kéne vagy ventijét kikéne cseréltetni szervizel
persze ha iszonyu zajos és ténleg az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!