Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen programmal tudom...

Milyen programmal tudom megnézni a CPU hőmérsékletét és tudom állítani a ventillátor sebességét?

Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Speedfan :)
2012. okt. 10. 17:25
 2/6 A kérdező kommentje:

És itt hogyan tudom állítani és honnan tudom, hogy melyik a CPU hűtője?:)Mert írja, hogy?

Fan1: 14rpm

Fan2: 3168rpm

Fan3: 0rpm

2012. okt. 10. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
A 2. kell legyen.
2012. okt. 10. 18:48
 4/6 lambo96 ***** válasza:
Bizony a második. Bár engem érdekel mi pörög 14rpm-en :D Van a gépedben több venti is? Esetleg a videókártyáé?
2012. okt. 11. 10:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy a VGA-é. Van a gépház oldalán ventilátor, de az nincs bekötve:) Nem lehet hogy a tápegység vagy a merevlemezben van a 15rpm-es?:)

Amúgy a VGA-ét miért nem jelzi? És hol lehet állítani a CPU-ét?:)

2012. okt. 11. 17:22
 6/6 lambo96 ***** válasza:

A CPU-ét a Fan2-nél lehet állítani, viszont ha állítgatod mindenfele és nem halkul, vagy hangosodik a ventillátor, akkor nem lehet szabályozni a sebességét. Milyen CPU hűtőd van?

Egyébként azt erősen kétlem, hogy a tápban 15rpm-en megy a venti :D Le is égne :D A merevlemezen még el is képzelhető.

2012. okt. 11. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!