BTzone509 kérdése:
Elromlott a gépem nincs kép a monitoron?
Figyelt kérdés
Nincs a monitoromon kép de a gép fut a videó kártyával nincs gond szerintem mert a kép integrálton se jött be. Már említették hogy f8 at kellene nyomni és utánna a vga modot kell engedélyezni nem megy nem tudom csinálni a kép akkor se jön be . A turbo resetet is említették a gépem nem régi így nem található rajta olyan gomb és a monitor se dobja ki hogy im going to sleep a gépet próbáltam a tvn is hogy nem a monitor romlott e el de a tvn se ment . tippek ?2012. nov. 9. 18:29
1/4 anonim válasza:
ezt most nem igazán értem
lehetséges hogy a monitor mrnt tönkre
egyáltalán milyen TV-re kötötted milyen kábellel?
2/4 A kérdező kommentje:
hdmi kábellel kötöttem össze a vidi kártyámba lehet csatlakoztatni led tv re de a prob megoldódott a videó kártya volt a bűnös
de mitöl romolhatott el ?
2012. nov. 9. 20:20
3/4 anonim válasza:
Nem tudom mi baja lehet attól függ milyen kártyád van
illetve az is jó kérdés hogy tényleg elromlott agy csak nem akar működni
4/4 A kérdező kommentje:
hát ja :S
2012. nov. 11. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!