Elromlott a vga-m garis sapphire hd 7770 volt, megérné erre SAPPHIRE HD7870 LITE GHZ EDITION 2GB plusz 20 ezret ráfízetni? :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 19:20
1/9 anonim válasza:
Igen!
De milyen proci mellé és tápegység?
2/9 anonim válasza:
Igen, teljesítmény szempontból megéri.
3/9 A kérdező kommentje:
processzor amd fx 6100 lesz
tápegység :
Cooler Master 500W gx lite
alaplap kérdőjel ,mostani gépem adatai úgy gondolom lényegtelen
2012. nov. 3. 20:41
4/9 anonim válasza:
A CPU jó lesz, gondolom magas felbontásra vennél HD 7870-et.
A GX Literól a véleményemet meg már olvastad.
5/9 A kérdező kommentje:
kritizálta úgy hogy ő is pont ahogy én egy betűt le hagyott . igen nagy felbontásban lesz néztem teszteket valószínűleg nekem nem lesz annyi fpsem mint egy i.7 2600k-n de remélem egy kis oc-vel hasonlót eltudok majd érni
2012. nov. 3. 20:49
6/9 anonim válasza:
Pl full HD-n az újabb játékoknál egy HD 7870 mellett nem nagyon lesz értékelhető különbség a két CPU között játékoknál.
7/9 A kérdező kommentje:
na ennek örülök meg annak is hogy 1980x1020-at tud a monitorom ha azt írnátok hogy a 2gb vram felesleges ekkora képfelbontáshoz azt tudom mondani hogy 1 gb-s verzió nincs csak ez..
2012. nov. 3. 21:00
8/9 anonim válasza:
Ezt nem írjuk, mivel vannak esetek amikor is szükséges az, meg itt a GPU is bírja.
9/9 A kérdező kommentje:
én nem játszok sokat mindenféle játékkal de szeretem ha van izom a gépemben cod4- ezni szoktam sokat ahhoz fele ennyire erős gép is elég lenne de meglátjuk hát ha valami új játék megtetszik :D
2012. nov. 3. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!