BTzone509 kérdése:
Elromlott a gépem nem jön be a monitoron a kép a többi lent?
Figyelt kérdés
Egy hete telepítettem a cod2 multit és minden működött a mai napig már volt ilyen problémám csak akkor a cs 1.6 ot raktam fel és már nem emlékszem mi volt a probléma ha egyáltalán a játák problémája e egyáltalán nem tudom hogy mi történhetett mi romolhatott el benne ? Várom a válaszokat !2012. nov. 9. 17:24
1/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Beragadt a Turbo gomb.
2/10 A kérdező kommentje:
Az mit jelent ?
2012. nov. 9. 17:31
3/10 anonim válasza:
F8 indításnál ott kiválasztani a VGA mod engedélyezését
mikor be jött a Windows kérsz egy ujra inditást és kész
4/10 A kérdező kommentje:
ÉS ha megnyomom az f8 akkor valószínűleg a monitoron fog kép megjelent igaz ?
2012. nov. 9. 17:35
5/10 A kérdező kommentje:
Nem ez nem működött más tipp ?
2012. nov. 9. 17:38
6/10 anonim válasza:
nos akkor valamit tisztázunk valami inditási csippanás vagy win bejelenkezö hang van?
7/10 A kérdező kommentje:
Bekapcsolom a számító gépet és a következőt csinálja bekapcsolom tölt egy kicsit gondolom utána sípol egy rövidet és a billentyűzeten minden világítás bekapcsol utána visszaugrik egyre a numlockra a folyamat átlagos csak képet nem kapok a monitoron
2012. nov. 9. 17:55
8/10 anonim válasza:
Asztali gép ?
Az F( at akkor kell nyomni amikor ki majd bekapcsolod a gépet
10/10 A kérdező kommentje:
A probléma megoldódott a videókártyám szart be de hogy mért nem volt terhelve a videó kártya típusa geforece gt520 2 gb ddr3 64 bit tipp mért halt meg de igazábol ha pörög a ventilátor akkor meghalt ?
2012. nov. 9. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!