Szerintetek megéri lecserélni ezeket a cuccokat? Mennyiért tudnám eladni a régieket (hardverek)?
Nos van egy ilyen konfigom jelenleg:
MSI 760GM P23
AMD FX-4100 3.6GHz
6GB Kingmax DDR3 1333MHZ(4+2giga)
HD6850 1GB DDR5
500GB HDD SATA2 7200rpm
FSP Hexa 400W
SATA ODD
Asus TA ház
ezeket kb. a nyár elején vettem. arra számítottam, hogy mekkora gamer leszek vele. aztán rájöttem, hogy alig játszok vele, max FIFA13 vagy hasonló kaliberű játékokkal. tehát nem használom ki a gépet(1366x768 felbontáson ráadásul, a monitorom nem bír többet). arra gondoltam, hogy lecserélném a CPU-t, alaplapot és VGA-t ezekre(többi maradna):
CPU+IGP: [link]
Alaplap: [link]
ez a kettő lenne 37,897 Ft. nos a kérdésem az, hogy mennyiért tudnám eladni a CPU-t, VGA-t és alaplapot?mert ha 37 ezernél többért,akkor eladnám és pénzügyileg is jobban jönnék ki:) az újakkal mennyire menne jól a FIFA13?
fx 4100: 20-25k
Alaplap: max.7 k de inkább 5k.
VGA: Jó volna tudni hogy esetleg DC asus verzió vagy egy sima msi vagy egyéb..
De ha asus: 26-28k
Msi: 20-25k
Nem értem hogy miért szeretnéd eladni,elhiszem hogy nem annyira játszol de,1-2 év múlva lehet hogy fogod majd a fejed :) Persze nem biztos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!