Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen iratokat és mennyiért kell lecserélni esküvő utáni névváltozásnál? Kötelező lecserélni mindent? Vagy elég a személyi?
A személyi annyi, amennyiért egyébként is csinálnak újat (pár ezer Ft), a TB kártya ilyen esetben ingyenes. Legalábbis két éve az volt. Ezt érdemes minél előbb, én az új személyimmel és a régi TB kártyámmal mentem egyszer orvoshoz, és elhitték ugyan, hogy én vagyok, de szóltak érte. A bankszámlát is ingyen átírják, meg az adókártyát is.
Én útlevelet nem csináltattam újat, szerintem felesleges. Alig kell már valahova, ha mégis, akkor legfeljebb lefoglalom a repülőjegyet a lánynevemre. De ilyen még nem fordult elő.
A jogsit nem tudom, olyanom nincs.
Szia
Kiegészítem az előttem hozzá szólót
személyi igazolvány 1500 ft
lakcímkártya 500 ft
Az utolsó előtti vagyok...
Az utolsó hozzászólónak igaza van! Ha még egyszer férjhez mennék, nem venném fel a férjem nevét, nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!