Tárcsafék? Hol mennyiért, érdemes lecserélni Vféket erre? Előnyök?
cross-country mountain bike
azért vettem mountain bike-ot, hogy ne kelljen óvatoskodni, szóval nyomulok vele mint állat, ahol át lehet menni, ott át is megyek.
Az én verizómban még nincs tárcsafék, ez 2008-as asszem, de már érezhető volt, hogy a cég tervezi, úgyhogy olyan kerekeket kaptam hozzá, ami kompatibilis vele, szóval csak simán fel kell csavarozni.
Nekem a v-fék is megfelel, annyiban problémás, hogy húzza a kerekeket. de gondolom a tárcsafék is fogja (vagy finomabban fékez?)
Szóval ha fékezek megtépem a gumit, és általában bele is fékezek valami szarba, többször volt emiatt defektem. Ha egy kicsit óvatosabb dolog a tárcsafék, viszont megbízható, én lecserélném, de árkategóriák is érdekelnének.
én Dh zom és nekem sokat jelent a tárcsa én nekem egy 203 mas tárcsával egy HAyes stroker carbon van és nagyon jó bárhol megállsz
a fék kb 27e ft 1db de megéri de XC re lehet hogy egy mehanikus tárcsafék is megfelel pl.: AVID BB5 10e ft tárcsával -BB7 15e ft tárcsával vagy Hayes mx1 6000ft + tárcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!