Megér 55. 000Ft-ot ez a gép?
Figyelt kérdés
[link] Természetesen nem játékra kell. Csak irodai munkára (Word,Excel,PowerPoint), böngészésre meg néha egy kis zene hallgatásra, film nézésre használnám. Szerintetek megér 55.000Ft-ot? (Sajnos nagyobb keret nincs rá).2012. nov. 3. 21:42
1/7 anonim válasza:
Megér. Így ztána nézve az alkatrészeknek, az ára kimondottan méltányos.
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen,viszonylag jól összerakott gép ebben az árkategóriában.Játszani tényleg nem fogsz tudni rajta,de írtad is,hogy nem arra kell.
3/7 anonim válasza:
De ha játék fogalma mégis kísért,akkor ennyiből egy FM2-es APU gépet is kilehet hozni,amivel még játszani is lehet.Persze ha egyáltalán nem érdekelnek a játékok,akk
4/7 anonim válasza:
akkor maradjon ez.:) Bocsánat,az előbb elküldtem hamarabb :)
5/7 A kérdező kommentje:
Hát a játékok nem igazán érdekelnek de annak örülnék ha lejátszaná a Full HD videókat, filmeket (mivel Full HD-s a monitor amit vettem hozzá) de ha 55.000Ft-ból nem hozható ki akkor nem fontos :)
2012. nov. 3. 22:01
6/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem Full HD-s hanem HD Ready-s (bár nem tudom mi a különbség a kettő között)
2012. nov. 3. 22:03
7/7 anonim válasza:
A kettő között a felbontás a különbség.
(részletesebben: [link] )
A kérdésben szereplő gép amúgy erőből elboldogul a FullHD-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!