Megér 40 000FT-t ez a kártya használtan?
Ati 5870 Vapor-X 1GB GDRR5
Félek,ha megveszem egy éven belül meghall a kártya
-MI baja lehet egy ilyen kártyának?
-2éves garibol még van 10Hónap
-AZt mondta az eladó emailben,hogy nem volt húzva(úgy kérdeztem rá,hogy meddig húztad a kártyát)
(Amd athlon x4 620 2,6GHZ,,4GB ram hoz lenne)
vagy inkább vegyek egy 5830-at újan 26000FTért??
az a baj hogy prohardveren is ilyesmi árakon mennek sajnos
tartja az értékét mert egy nagyon jól eltalált kártya, még most is fullhd-ben az új játékokat is vígan viszi, és szerintem benne van még legalább 2-3 év amíg nem kell lemondani a max beállításokról... de ennyiért inkább újat vennék
Szerintem nem mindegy, hogy + 5 eFt -ért. Pont egy generációval újabb, gyárilag túlhajtott kártyát lehet venni, sokkal jobb hűtéssel és 3 év garival.
Annyi pénzért inkább tartsák meg maguknak, a használt HD 5870 -esüket!
AZ az új mit jelentene neked?
Saphire 5830 Extreme..26 000FT?
Olyan nagyon sokat nem akarok kolteni ra...max egy olcsobb GTX460 1GB változat,de az már + 14 000 ft...és olyan nagy külömbség nem hiszem,hogy van koztuk...
"AZ az új mit jelentene neked?"
Belinkeltem az első hozzászólásomban!
Fogyasztásba is elég húzós.
Ati 5770 108 watts
Ati 5870 188 watts
Ati 5830 175 watts
Ati 6870 151 watts
"Igen 8) 45 000 az már húzóss :S"
Ha belegondolsz, mennyi mindennel kapsz többet, akkor igen csak baráti ár szerintem, mármint a használthoz képest.
Használtnál meg sosem tudhatod az előző gazdi mennyire tunningolta, illetve rövidítette meg a várható élettartamát egyéb módon, akár egy sz*r minőségű táppal, vagy folyamatos aktív használattal.
De persze te tudod, ha azon a 5 eft -on lovagolsz. Akkor vedd meg...
"Ha belegondolsz, mennyi mindennel kapsz többet, akkor igen csak baráti ár szerintem, mármint a használthoz képest.
Használtnál meg sosem tudhatod az előző gazdi mennyire tunningolta, illetve rövidítette meg a várható élettartamát egyéb módon, akár egy sz*r minőségű táppal, vagy folyamatos aktív használattal."-ezzel meggyőztél hogy ne vegyek használt kártyát :) (elszállt a hajlamom most efelől,hogy használtat vegyek)
Te már vettél használt VGA-t? tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!