Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez igy mennyire lenne jo? (lent)!

Ez igy mennyire lenne jo? (lent)!

Figyelt kérdés

Egy kis segitseget szeretnek kerni.

ez a ket alkatresz passzol egymashoz? (kitudom majd hasznalni a processzor altal nyujtodd turbo-t, vagy mivel nem (K) szériás igy foloslegesen ne eroltessem magam ezen, igy ha mar kicsi lenne a proci inkabb lecsereljem?)

cpu: [link]

alaplap: [link]

egy hd 7870-et szanok melle es 8gb ramot, vagy jobban megerne a 16gb ram? Tuning alapon nem igen gondolkodom, eleg nekem ennyire.

Es amit meg erdekelne h mennyire eross ez a processzor, mert teszteket neztem, de nem olyan mintha sajat kezzel tapasztalnam.

Milyen hutot ajanlotok hozza?

Elorre is nagyon szepen koszonom.

2012. nov. 2. 23:58
 1/8 lopokus ***** válasza:
passzol. Elég a 8GB ram bőven. És elég erős, bár nem nagyon nézegetem az I7-eket
2012. nov. 3. 00:01
 2/8 A kérdező kommentje:

kitudja hasznalni az alaplap a pcu altal nyujtott adottsagokat?

nezegettem es eszrevettem h egesz jo kis alaplap, 1333MHZ ramok mennek bele de mivel tuningon nem gondolkodom igy ez teljesen eleg.

8gb akkor eleg.. :) oke

van rajta meg usb 3.0 sata 3, szerintem jo :D de ugy ereztem inkabb rakerdezek forumon is :)

2012. nov. 3. 00:04
 3/8 lopokus ***** válasza:
Teljesen jó! Bár sokan mondják hogy mennyire rossz mostanában a gigabyte, de nagyonsok ismerősnek az van és az én volt gépembe is és egyáltalán semmi baj vele.. szóval szerintem csak egy pletyka az egész:D
2012. nov. 3. 00:23
 4/8 TOXIC. ***** válasza:

Inkább ezt:

[link]

Ha alap órajelen használod (ezt csak azon tudod), akkor elég rá a gyári hűtő

2012. nov. 3. 00:49
 5/8 A kérdező kommentje:
mennyivel jobb ez a proci mint amit en irtam?
2012. nov. 3. 00:55
 6/8 A kérdező kommentje:
ez 22nm-es proci, ehez masik alaplap kellene nem?
2012. nov. 3. 00:58
 7/8 lopokus ***** válasza:
nem kell másik lap, nézd meg a foglalatot: LGA-1155 tehát jó hozzá.
2012. nov. 3. 11:03
 8/8 A kérdező kommentje:
sem bios frissites semmi?
2012. nov. 3. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!