Segitseget kerek, jol van osszerakva?
Sziasztok!
Osszeirtam en papiron egy gepet, leirom ide is, kernem a segitsegeteket h jol van e osszerakva, mivel mar jopar eve nem kovetem az efele valtozasokat es le kellene cserelni mar a gepem :)
cpu: [link]
alaplap: [link]
ram: [link]
ssd: [link]
hdd: [link]
tap: [link]
vga: [link]
Elorre is koszonom az ertelmes valaszokat es a segitseget.
haz az van, also tapos, viszont inkabb intel párti vagyok :S
tehat akkor az ssd-t csereljem ki
hat par honapja erre teszem el a fizetesem reszet amit nem kell kiadni rezsi, net stb, ilyes fajta dolgokra :D
dvd meghajtom az van, 2 is, azert is nem irtam a listara
hat igen nem egy 40k-s alaplap, de ahogy netem, sata3, usb3.0 2 memoria foglalat 8gb-nel nem tervezek tobbet bele tenni, ezert is irtam ezt az alaplapot mert szerintem nekem eleg lenne, bar meghalgatom a velemenyeket esetleg az alaplarol ha igy szoba jott :)
oh igen, amit meg akartam kerdezni de kiment a fejembol, h a processorban van beepitett vga, de az alaplapon nincs monitor kimenet, de en a pci csatiba teszek vga-t ez nem befojasol semmit ugye?
"Nem szabad a tápon spórolni, kell a 600 wattos. "
A tápon való nem spórolás nem egyenlő azzal, hogy méretezzünk erősen túl. Szóval ennyiből inkább vinném a Seasonic S12II 520 Wattot.
# 5
Az úgy oké, de szerintem lapból mehetne valami olcsóbb Z77-es(szorzózáras procinál), és tápból az amit írtam, vagy olcsóbban Antec-HCG520
elottem szolonak.
koszonom az informaciokat,
ma bukkantam valamire
dx12?
varhato ez az elkovetkezendo 2 evben akar?
a masik nagy kerdesem (ha varhato a dx12)
h megeri e beruhazni erre a gepre? vagy erdemesebb megvarni a dx12-ot? (bar igy jobban belegondolva elkepeszto ára lesz :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!