Segitseget kerek, Uj Konfiguracio osszerakas?
Sziasztok.
Szeretnek egy konfigot osszerakni, a jelenlegit mar ideje lenne lecserelnem, a segitsegeteket szeretnem kerni.
AMD-sek ne vessenek meg, Intel parti vagyok elorre is elnezest.
Jo ideig le szeretnem magam fedni h par evig ne legyen problemam ilyen teren.
Amire gondoltam en, I7 2600k, corsair txv2 650W tapegyseg, egy SSD de kb 60GB-s a rendszernek nekem szerintem eleg, HDD a jelenlegi marad 250GB idovel majd veszek hozza masikat mivel sajnos nem szorhatom a penzt, igy jelenleg csak mukodokepesse szeretnem tenni. VGA hd 7870-re gondoltam full hd-ben szerintem nekem eleg, nektek mi a velemenyetek rolla, alaplapot nem tudok, ilyen teren sik hulye vagyok :D ezert varom a segitsegeket, esetleg teljes konfiguracio osszerakassal is, Elorre is nagyon koszonom.
video szerkesztes, jatek, es mint irtam jelenleg van erre megtakaritott penzem, es most fednem le magam h par evig ne keljen ilyesmire kolteni.
Semmi gond a kerdesekert :)
nagyon szepen koszonom a farattsagot
az i7 3770-rol rosz hireket hallotam :S
melegszik mert olcso pasztat hasznaltak a femsapka ala
nem?
fémsapkát ha nem rögzitik chiphez akkor szerinted az hogy?
mindég letépkedik ?
és mindenzt azért csinálta intel hogy roszabul hüljön?
amugy egyértelmüen bármire lecserélheted 3770 t amire gondolod
meg ha igy értesz hardverekhez te is összerakhatnál egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!