Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segitseget kerek, Uj Konfigura...

Segitseget kerek, Uj Konfiguracio osszerakas?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeretnek egy konfigot osszerakni, a jelenlegit mar ideje lenne lecserelnem, a segitsegeteket szeretnem kerni.

AMD-sek ne vessenek meg, Intel parti vagyok elorre is elnezest.

Jo ideig le szeretnem magam fedni h par evig ne legyen problemam ilyen teren.

Amire gondoltam en, I7 2600k, corsair txv2 650W tapegyseg, egy SSD de kb 60GB-s a rendszernek nekem szerintem eleg, HDD a jelenlegi marad 250GB idovel majd veszek hozza masikat mivel sajnos nem szorhatom a penzt, igy jelenleg csak mukodokepesse szeretnem tenni. VGA hd 7870-re gondoltam full hd-ben szerintem nekem eleg, nektek mi a velemenyetek rolla, alaplapot nem tudok, ilyen teren sik hulye vagyok :D ezert varom a segitsegeket, esetleg teljes konfiguracio osszerakassal is, Elorre is nagyon koszonom.

2012. okt. 14. 22:17
1 2
 11/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

érdekes

amugy mivel tuningoltak szimpla procihütövel magas órajelre 3770K t alacsony höfokon igy nem igazán értem a problémád

de mint irtam bármi mást vehetsz 2600K t is pl. ha már kérdésbe azt irtad

igazából nem értem mi a kérdésed:)

2012. okt. 15. 00:08
 12/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Alplapnak 2600K alá

P67, Z68, Z77 ezekel tudod tuningolni

Asus, MSI, Asrock ajánlott

ha enyi volt kérdés

alaplapnak is utána tudsz olvasni:)

gyártó oldala is hasznos

2012. okt. 15. 00:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Közveszélyes Kontár

nyugodj meg kerlek

mivel utanna neztem par dolognak, ezert vannak ezek az oldalak h mas emberektol tanacsot kerjunk, tehat mivel utanna neztem, es par dologot olvastam, ebbol en meg nem tudhatom h masoknak mi a velemenye errol, en ezt olvastam

feltettem egy kerdest amiben segitseget kertem, ne kapd fel a vizet kerlek, csupan tanacsokra volt szuksegem, ha tudnek magamtol egy teljes konfiguraciot osszerakni nem irtam volna ide h segitsetek

es szerintem arra vannak az efele forumok h segitseget kerjunk es atbeszeljuk a dolgokat, en leirtam amit olvastam

le lehet irni szerintem nyugodtan ahelyett h a masik torkanak ugordjunk

koszi

2012. okt. 15. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!