MyAudio 708M table pc, megéri az árát vagy nem?
Hali!
Most jött tescos újság és nov 2től a myaudio 708m 19990 forint lehet venni.
sosem volt még tabletem kb mennyire használható ez a kis gép?
Ha van valaki talált róla videót azt megköszönem.
Sorry, egy kis helyesbítés:
a drágább 100K fölötti új tabletekben már akad GPS vevő, de még ott se raknak mindegyikbe...
Tesóm kapott ilyet tegnap.Az készülékkel kapcsolatos pár információ:
-Nincs rajta HDMI kimenet
-Van USB-s OTG mód, ami annyit tesz, hogy lehet rákötni Billentyűzetet, egeret, pendrive-ot, külső merevlemezt, fényképezőt stb.
-GPS NINCS! benne, a saját pozíciódat csak úgy tudja meghatározni, ha felmész egy wifi-re és akkor egy olyan 20 m-es pontossággal képes bemérni a helyzeted.
-Akkuidőről nem tudok sokat mondani, de aktív használat mellet a viszonylag erős hardver és a nagyobb képerny miatt néhány óra alatt lemerül.Aktív használat alatt a játékot értem.
Ha van egyéb kérdés, írjatok nyugodtan.
Sziasztok!
Ma délelőtt voltam a TESCO-ban, de egy darab sem volt :S
A műszaki cikkes csávóval félretetettem egyet, remélem nem felejti el :D
Holnap megyek érte :)
Amúgy Ti hogyan neteztek rajta?
Én telómat fogom WiFi HotSpot-ként használni :)
Ahogyan írtam ez nagyon megéri az árát.Nem fagy le, gyors játékok mennek rajta pl.: Need for speed Most Wanted, Dead Trigger, Modern Combat 2:Black Pegasus stb.
A Play áruházból letöltött játékok mennek rajta + amiket USB-n raktam rá azok is jók voltak többnyire.
Amúgy alapból egy töltö+USB kábel, egy fülhallgató és egy USB HOST van benne a csomagban.
A NetworkTV alkalmazás működik,de sajnos nincs se TV2, se RTL klub(legalábbis eddig nem találtam rajta),és nem sok magyar csatorna van.
Akit érdekel valami a tablettel kapcsolatban csak kérdezzen. :)
Én nem bántam meg hogy megvettem.
Sziasztok!
Én pénteken nyitásra odamentem a lakhelyünkhöz közeli Tescoba, mert tudtam, hogy eleve nem rendelnek sokat belőle, és népszerű termék lesz. Jutott is (sztem én voltam az első vásárló :-) ), de még aznap d.u. vissza is vittem!
Először is, marhára nem 708M, ahogy azt az újságban hirdetik! És itt van a nagy különbség, ugyanis ebben nincs HDMI kimenet! Ez persze nem derül ki a dobozáról, hanem mikor hazavitted, bontod ki, szeded ki a doboz aljáról a cuccokat, kezedbe kerül a használati utasítás, és véletlenül meglátod a borítóján, hogy 708W... Azért elkezdtem "belakni" a kis kütyüt, majd kb. 1 óra használat után "szétesett" a kép, színes négyzetek villogtak. 2x is megismétlődött (ki-bekapcsolás segített csak). Aztán végleg megadta magát, kifagyott netezés közben, így világított kora estig, mikor visszavittem :-P (a dobozában is világított :-D)
Mindezt leszámítva másnap tettem még egy kísérletet arra, hogy beszerezzek egy másik Tescoban is egy ilyet - remélve, hogy oda esetleg tényleg 708M-et vittek - de a budaörsi nagy Tescoban az akció első napján 2 (!) db volt, amit persze el is vittek...
anonymus997!
Van rajta HDMI - kimenet?
Fóliát nem adnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!