Megéri a megvennem a pcházat?
Figyelt kérdés
Le szeretném cserélni a régi házamat egy szellősebbre és jobb anyagú házra, aminek legyen szép is.
amit költenék rá az 13-14e, kinéztem egyek csak ne mtudom hogy jó ház AEROCOOL VS-3 ez lenne az és itt venném meg
Megéri megvennem vagy nézzek másikat? Vagy várja és tegyek hozzá még és vegyek drágábbért, bár nem nagyon szeretnék venni drágát mert még akarok egy procihűtőt is.
2012. okt. 27. 19:45
1/5 Közveszélyes Kontár válasza:
árát megéri szerintem
2/5 anonim válasza:
Nekem is AEROCOOL házam van sztem megéri az árát nekem semmi bajom nincs vele elég masszív is. Igaz én 16K-ért vettem de hasonló mint amit te nézél!
3/5 anonim válasza:
Szeretnék figyelmedbe ajnálani egy másik házat.
Vélemények szerint nagyon jó hűtésileg ez a ház. Igaz drágább mint amit költenél rá, de azt hiszem csak minimálisan. Véleményem szerint külsőleg is eléggé rendben van.
Ha esetleg nem lenne elég a leírás, akkor itt találsz egy hosszabbat hozzá : [link]
5/5 anonim válasza:
A VS9 Advance is nagyon jó ház! :D Sztem megéri az is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!