Szerintetek melyik kártyát érdemes megvennem? ATI HD 6750 512MB-os DDR5-öst vagy egy ATI HD 6570 2GB-os DDR 3-ast? Vagyis mi számít jobban a memória mérete vagy hogy DDR3-as vagy DDR 5-ös?
A 6750.
De ha mindkettő 6750 lenne, akkor is a DDR5-öst mondanám inkább, a DDR3 ezt már visszafogja.
A 6570-re 2 GB meg paraszvakítás...
Mennyiért vennéd ezeket? Azért jó lenne egy 1 GB DDR5-ös 6750, vagy ha még kicsi belefér, akkor HD7750 még jobb.
Ha minőségi az a 350-es, akkor bírni fogja, ha meg gagyi akkor amúgy is csereérett.
De a HD7750-nek még plusz tápcsati sem kell, nem úgy mint a 6750-nek, és modernebb meg erősebb is. Szóval gondold meg.
Érdekes a teszt szerint olyna nagy teljesítménybeli különbség nem található közöttük: [link]
Inkább éppen a fogyasztásban van külümbség....
TonyStark válasza:
[...]
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Na de ez most mi?
Pontosan emiatt hagytam itt ezt a szánalmas oldalt. Heti 1-2szer még felnézek röhögni mi megy itt, de válaszokat már nem adok... Majd a lepontozós úriemberek segítenek, én már szarok bele.
Vannak igényes szakmai fórumok, értelmes emberekkel, idióta százalékos rendszer nélkül, ha már gépnél vagyok inkább azokra szánom az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!