MyAudio 708M table pc, megéri az árát vagy nem?
Hali!
Most jött tescos újság és nov 2től a myaudio 708m 19990 forint lehet venni.
sosem volt még tabletem kb mennyire használható ez a kis gép?
Ha van valaki talált róla videót azt megköszönem.
én kb. egy évvel ezelőtt kétszer ennyiért vettem egy fele ennyit sem tudó tabletet (valami prestigio multipad volt), 600mhz-es procival és GPU nélkül. Android 2.1-es verzióval. Android Market (akkor még így hívták) nem volt rajta, de én használhatónak találtam (ja, és rezisztív kijelző). Filmezésre, E-book olvasásra, netezésre (wi-fi) tökéletes volt.
Ez kb. kétszer többet tud annál, nekem is bejön, hétfőn meg is veszem magamnak. Aki fikázza a belépőszintű tableteket, az valószínűleg csak Tegra2-es hardvert használ minimum és apuci KFT-je nevére veszi magának a csúcskategóriás gépeket. Sok olyan "szaklapot" láttam én is a neten, ahol beleesnek ebbe a hibába, de azért van olyan is, aki tudja, hogy mit lehet elvárni egy 20k forintos táblától. A címben említett modell kifejezetten megéri az árát.
Aki vett ilyet a Tescoban, kérem jelezzen vissza van-e rajta HDMI csatlakozó.
Ha van megéri az árát szerintem.
Itt egy teszt róla:
És akkor még drágább volt:
"Újabb, ezúttal nagyon kedvező árú tablettel rukkolt elő a MyAudio. A Series 7 708M héthüvelykes, mai mércével mérve már elég kis felbontású, 800x480 pixeles kapacitív érintőképernyőt kapott, ennek meghajtásáról 1,2 GHz-en pörgő, egymagos Wondermedia WM8850 SoC és Mali-400 MP grafikus mag gondoskodik 512 MB memória és 8 GB-os háttértár segítségével, utóbbi microSD kártyával bővíthető. Természetesen az operációs rendszer negyedik generációs Android, és van HDMI, USB, Wi-Fi, hangszóró és egy VGA felbontású előlapi kamera videotelefonáláshoz. Nem hiányoznak a MyAudio hozzáadott extrái sem, mint a 30 GB-os, felhőalapú online tárhely vagy a kétszáz csatorna vételét biztosító internetes tévészolgáltatás. Nyilván nem a MyAudio Series 7 708M a legfejlettebb tablet a piacon, de 29 990 forintért kimondottan figyelemreméltó ajánlat."
Szerintem megéri!
Itt van teszt a myaudio tabletekről:
ezek mondjuk a nagyobb 8-9-10es gépek,de általánoságban elmondható hogy jó minőségű,nem tesco minőség,csak tescoval szerződésben lévő cég,akik nekik adják a legolcsóbban.Ami lényeges nem ázsiában gyártott gagyi,hanem európai márka.Ár-érték arányban kifejezetten jó gép!
Üdv mindenkinek!
íme néhány alapvető információ a kezdő androidosok számára:
többszöri kérdezés után íme a válasz: GPS vevő csak a gsm modullal ellátott tabletekben van, így maximum akkor tudod navigációra használni, ha bluetooth-on egy külső GPS vevőt
A rajta ketyegő Android 4.0.4 tudomásom szerint mindent tartalmaz amit kell, a myaudio nem törölt funkciókat belőle (ha mégis ki kell rootolni és ROMcsere :) ), így Play Áruház is van rajta így játékok és programok egyaránt szinte bármilyen célra tölthető le a tabletre, ebook olvasó programokból rengeteg van amikkel szinte minden formátumot meg tudtok majd nyitni rajta, videólejátszó programokból is akad bőven, így akár filmet is tudtok rátölteni és nézni (anélkül h. át kéne konvertálni bármi hülye formátumba (bár ez hamar meg fogja tölteni a 8giga belső tárhelyet, de 1 MicroSD kártya nem drága bővíteni ezt, de max 16G-t eszik meg belőle)...stb.
hardveresen egy átlag tabletnek felel meg, ami elég a legtöbb jó minőségű (ám de nem túl nagy hardverigényű) játék számára. 1-2 alapvető alkalmazás segítségével netezésre, olvasásra, játékokra, filmnézésre megfelel.
Ár/érték arányban nagyon jó belépő szintű kis tablet ez szerintem. (bár még nincs birtokomban, de tervezem hogy veszek egyet én is)
Túl sok csodát nem várok tőle, de amire kell elég lesz :)
Engem igazából egy dolog érdekel vele kapcsolatban, amire örülnék ha valaki aki már vett válaszolna, mégpedíg hogy a beleszerelt 2800mAh akkuja mennyi időt húz ki aktív használat mellett?
ha van egyéb kérdés androiddal kapcsolatban írjátok :)
üdv
Sunny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!