Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kezdjek neki vagy...

Hogyan kezdjek neki vagy esetleg érdemes lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok leszeretném frissiteni a biosomat de nem tudom hogy megérné e mert még nem csináltam ilyet és azt se tudom hogy honnan szedjek le bios frissitöt....

A panaszom az hogy:

A Nagy gondom amit még magam se tudok hogy miért van az az lenne hogy van egy videókártyám ami egy Gigabyte Geforce 210 1GB DDR3 itt a linkje is: [link]

Na és win xp-vel semmi gondom se volt a játékoknál addig amieddig fel nem raktam a win7-et.

Na de a problémám az hogy ha elkezdek játszani pl Gears of War vagy máson akkor a kép elsötétül és felhozza hogy az nvidia vezérlö nem válaszolt meg kernel hiba itt a kép:

[link]

és utánna meg megint és ezt addig csinálja amig ki nem lépek a játékból szóval elég idegesitö :(

Na meg van ez a metin2 játék és én azon se tudok játszani mert ott meg ilyeneket csinál (szaggat szilánkos a kép és ennél is felhozza hogy kernel hiba...):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Sokan mondták hogy az Asrock alaplapoknak a PCI Express portjai nem a legjobbak és ezért érdemes egy bios frissitést csinálni a legújabbra.

Na de én azt se tudom hogy hogyan kezdjek bele! :(

Légyszíves valaki mondja már meg hogy mit szedjek le hogy normálisan müködjön a kártyám....

A konfigom ez lenne:

Alaplap: Asrock 4core1600 glan

Processzor: Intel Pentium Dual Core e5300-as 2.6 Ghz 2mb Cache

Videókártya: Gigabyte Geforce 210 1GB DDR3

Ram: 4x1GB Kingmax 800Mhz Dual Kit Ramok

Merevlemez: Western Digital 500GB Sata

Monitor: Asus vh192d 19"

#GigabyteGeforce
2012. okt. 28. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:

A chipset driver fent van ????

BIOS frissítés? kezdőnek veszélyes ,de tanulható ha egy mód van rá viharba ne csináld !!!!!

2012. okt. 28. 11:54
 2/3 A kérdező kommentje:

de szerinted kell a frissités vagy nem?

Mert sokan mondjék hogy az asrock alaplapoknak ez a hibája :S

2012. okt. 28. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
frisitheted nyugodtan de én rábiznám olyasvalakire akinek nem ez az elsö
2012. okt. 29. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!