Aki ért a számítógép összerakáshoz segítsen, ha megkérném szépen?
Figyelt kérdés
Kellene egy konfiguráció 100 ezerért. Monitorom van egy ASUS 19 VW193DR LCD, egerem és billentyűzet is van.
Ajánlott egyet egyik osztálytársam és azt mondta, hogy megéri, de ha jobbat összetudnátok írni azt megköszönném.
2012. okt. 27. 18:37
31/33 A kérdező kommentje:
ma 10:04 tudom, hogy nincs oda írva az ár de ott az elérhetőség és oda írtam a srácnak.
Különben én az osztálytársamtól tudtam meg ezt a helyet mert ő is onnan szerezte be és ő mondta, hogy milyen olcsó.
2012. okt. 28. 12:00
32/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok na végre megvan a gépecske és lehet kockulni itt a vakáció juhiiiii! Nagyon rendes volt a srác reggel megbeszéltük és el is hozta és telepítve a 90 napos Windows 7 próbaverziót de ezt az osztálytársam megoldja azt mondta. Tök rendes volt mert kérdezte, hogy nem szeretnék játékot a gépre ? Két játékot választottam a Battlefield 3 és Max Payne 3 mert azt mondta a Laci ha ezek szuperül mennek akkor tuti jó a gépem. Garanciával beüzemelve le is teszteltük nagyon tutin mennek a játékok az előző Intel Pentium IV gépemhez képest hú ég és föld. Azért köszönöm mindenkinek a válaszát.
2012. okt. 28. 12:03
33/33 Közveszélyes Kontár válasza:
persze jó de azokkal se jártál voln rosszabul amit ipon/pcx en leeht kihozni enyiböl de ha igy számodra könnyebb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!