Milyen két számítógépet lehetne összerakni 200 ezerből?
Szeretnék 2 gépet, az egyiket csak netezésre/filmezésre, a másikat játékra.
Netezős gép számít az alacsonyabb fogyasztás, monitor,egér,billentyűzet van hozzá
Játékra nem a legújabb játékokkal szeretnék játszani és nem is legnagyobb grafikán, ehhez is van monitor egér billentyűzet. (monitort később szeretnék venni hozzá, és a jelenlegit kicserélni a netes gép monitorára ami most ilyen [link] )
www.olcsobbat.hu › Számítástechnika
www.arukereso.hu/monitor-c3126/
Talán ez:
3 év gari, 3 napos pixelhiba gari, DVI csatlakozó is van, FullHD, 21,5" magas kontrasztarány, 5ms
4k-val olcsóbban van hasonló, amin nincs digitális csatlakozó csak hagyományos d-sub.
Nem ismerem a monitor választékot naprakészen, teljes palettájában, ezért is írtam, hogy talán az jó választás (és azért LG mert normális minőség és általában nem a legdrágább), amúgy inkább Samsung párti vagyok, illetve amivel régebb óta szemezek az egy IPS paneles DELL, ami nekem nagyon szimpi, de a 21,5" verzió is 45k.
Amit ajánlottál Asus moncsit, most engem is elgondolkodtatott...8k-val mégis csak olcsóbb, igaz nem állítható a magasság és nem forgatható el, mint a Dell esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!