Milyen két számítógépet lehetne összerakni 200 ezerből?
Szeretnék 2 gépet, az egyiket csak netezésre/filmezésre, a másikat játékra.
Netezős gép számít az alacsonyabb fogyasztás, monitor,egér,billentyűzet van hozzá
Játékra nem a legújabb játékokkal szeretnék játszani és nem is legnagyobb grafikán, ehhez is van monitor egér billentyűzet. (monitort később szeretnék venni hozzá, és a jelenlegit kicserélni a netes gép monitorára ami most ilyen [link] )
Bocsesz csak már agyamra mentek az LG monitorok. Ha nem olyan fontos, hogy lehessen forgatni akkor vedd amit írtam PCX-en csak 34646 Ft.
10 ezerrel olcsóbban kb. ugyanazt tudja, csak nem tudod forgatni. De ha megemeled a talpánál ezt is el lehet forgatni, csak az nem olyan kényelmes.
Köszi!
Amúgy az első TFT monitorom LG volt (L1750S és akkor jó áron kínálták), ami már több mint 6 éve hibátlanul működik (most öcsém használja), jelenleg több, mint 3 éve nyúzok egy Samsungot (2043BW) illetve itt van még egy 4 éves Acer is (AL2216W), ezek is jól bírják.
Másik tesómnak van egy 27" LG monitor-TV-je, az 1 éves és van rajta 1 hibás subpixel (ez is elég jó áron volt 0% THM-re).
:)
"Bocsesz csak már agyamra mentek az LG monitorok."
Hát pedig a samuval a monitor piac vezetői :)
Az asus monitor ipon.hu is megtalálható? Szeretném egy helyről megrendelni és egyszerre, valószínűleg az ajánlott Lg marad így
Van autóm, de egy oda-vissza út jóval több pénzbe és időbe kerülne.
van sz iponon is csak ott drágább
Nem hiszem, hogy észrevehető lenne. 14ms az másodpercenként 71,42 válasz, ami simán jó, főleg 60Hz képfrissítés mellett.
Amúgy miért fontos a HDMI? A DVI is digitális csatlakozás ráadásul a dsub és dvi között sincs gyakorlatban észrevehető különbség (vagy csak nagyon minimális). HDMI csati a videokártyán jó lesz, ha a képet ki akarod lökni HDTV-re is.
HDMI nem fontos, csak olyan kábellel van jelenleg összekötve a monitorom a géppel, de akkor veszek egy másik kábelt és maradok a PCX asus monitornál,legalább hamarabb le tudom selejtezni a régi nagy monitort. Most néztem, ilyen pick pack szállítási díjjal is át tudom venni, így csak 699 forint, és az összes rendelt cucc kijön 250 000 forintból.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Nincs mit. Használd őket elégedettséggel!
(amúgy a PCX-es Asus moncsi jó választás, az IPS panel színhűsége és betekintési szöge jobb a TN panelnál! Bár a felhasználók nagy részének a TN is kielégítő tud lenni.).
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!