Aki ért a számítógép összerakáshoz segítsen, ha megkérném szépen?
Figyelt kérdés
Kellene egy konfiguráció 100 ezerért. Monitorom van egy ASUS 19 VW193DR LCD, egerem és billentyűzet is van.
Ajánlott egyet egyik osztálytársam és azt mondta, hogy megéri, de ha jobbat összetudnátok írni azt megköszönném.
2012. okt. 27. 18:37
22/33 A kérdező kommentje:
Azt mondja a srác, hogy az i3 ami a pc-ben van még egy 660 ti nek is elég. Állítólag az erősebb mint az amit kinéztem.
2012. okt. 27. 20:47
23/33 A kérdező kommentje:
ma 19:43 válaszoló említette, hogy az iponon is van ilyen gép azt, hogy lehet megtekinteni? Az is ilyen honlap?
2012. okt. 27. 20:52
24/33 anonim válasza:
Az iponban próbáltam összerakni az 1.-es gépet, amit te linkeltél. Ott nincs összerakva,de van egy gépösszerakó rész ahol kiválogathatod a neked megfelelő hardvereke.
25/33 A kérdező kommentje:
Én annyira nem értek hozzá. Esetleg megkérem az osztálytársamat a Lacit. De ő azt mondja, hogy ez nagyon megéri. Mindegy azt hittem, hogy itt valaki mutat jobbat.
2012. okt. 27. 22:34
26/33 anonim válasza:
Jó az a gép nyugodtan megveheted, ennyiből biztos nem lehet kihozni ilyen erős gépet. Az Intel Core i3-2120 3.3GHz LGA1155 Processzor akár egy HD 7950 3GB is kihajt, ebben az esetben természetesen szükséged lesz egy erősebb tápra.
27/33 anonim válasza:
i3+7950 3GB???Ember...min egy i5-t tennék hozzá.Nem bírná kihajtani.
28/33 anonim válasza:
Kérdező: Az oldalt ahonnan linkelted a gépet, ott az egyes gép pontosan mennyibe kerül? (hova van írva? Mert oda biztos nincs)
29/33 anonim válasza:
"i3+7950 3GB???Ember...min egy i5-t tennék hozzá.Nem bírná kihajtani"
Full HD-re egy i3 is elég.
Itt a tesztkonfigban egy HD7970 volt.
30/33 anonim válasza:
Bár tegyük hozzá, hogy CPU igényes helyeken elvérezhet egy SB/IB i3, pl BF 3 multiban tuti kéne alá egy jobb i5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!