Laptopot v PC-t részesíted előnyben?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 12:56
2/13 anonim válasza:
Egyetemistább koromban hetente hazajártam, akkor a laptop volt a nyerő. Most, hogy megöregedett és már viszonylag keveset utazgatom PC-t tervezek venni.
4/13 anonim válasza:
Ár/teljesítmény alapján egyértelműen PC + a nagyobb monitor miatt is.
Hordozhatóság szempontjából laptop. Itt főleg arra gondolok hogy ágyban filmezés, és egyik városból vinni a másikba.
5/13 anonim válasza:
Asztali.
Persze a laptopnak is megvan a maga felhasználási területe, de ahhoz képest, hogy mennyit adnak el belőle, borzasztó kevesen használják tényleg laptopként.
6/13 A kérdező kommentje:
áá, tényleg, asztali az a kifejezés amit kerestem, de mindegy így is értettétek:D
2012. okt. 24. 13:11
7/13 anonim válasza:
Igazság szerint nekem az asztali sokkal kényelmesebb, jobban megszoktam. Plusz egy erős asztali gép sokkal olcsóbban összerakható, mint egy laptop + a szervizelés is jelentősen olcsóbb. Ha valakinek játékra (is) kell, akkor azt mondom, hogy asztalit vegyen, viszont ha valaki csak netezgetni szeretne, és sokat utazik, akkor jobb a laptop.
8/13 anonim válasza:
Asztalit.
Erősebb, kényelmesebb, oylat raksz össze amilyet akarsz, könnyebben fejleszthető.
Nekem laptop max asztali gép mellé kéne, de helyette nem.
9/13 anonim válasza:
Asztali, de ha sokat utaznék(nem teszem), akkor laptop.
10/13 Golan Trevize válasza:
Zárójelben jegyezném meg, hogy a laptop is PC.
Egyébként mindkettőt használok. Az asztali gépem erősebb, de nehezebb cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!