Milyen színű körömlakkot részesíted előnyben?
és milyen színű körömlakk illik egy halvány bőrű lányhoz?
16, lány
mindegy milyen, csak ne fekete, az az egyetlen amit gyűlölök:D
amúgy piros, babarózsaszín
Attól függ, hogy feltűnő akarsz lenni, vagy csak azt akarod hogy festve legyen, de ne nagyon lehessen látni. Nekem a rózsaszín, a fekete, a lila, a kék, a piros tetszik.
21/F
nálam ez évszakonként változik.
télen például imádom a fekete körömlakkot, de nyáron eszem ágában nem lenne olyanra festetni a körmeimet. nyáron pedig szeretem az élénkebb színeket, mint például a pink, de azt pedig télen nem viselném soha. :) egyedül a pirosat szeretem minden évszakban. :)
A lilák a kedvenceim. Sötét, világos, matt, fényes, csillámos, tök mindegy, amíg lila. :D
Emellett szeretem még a nude és pasztelles lakkokat, de ha épp olyan kedvem simán felkenek vöröset vagy sötétkéket is. Nekem nagyon világos a bőröm, de szerintem minden megy hozzá.
23/L
köszönöm az eddigi válaszokat!
én szeretem a lilát, feketét, rózsaszín, vöröset, vérnarancs színűt :D
nálam teljesen mind1 az évszak, mindig olyanra festem amilyen a kedvem, vagy amihez kedvem van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!