Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD vs intel, te melyiket...

AMD vs intel, te melyiket részesíted előnyben?

Figyelt kérdés
érvek, ellenérvek? tapasztalatok?
2011. szept. 4. 18:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
amd, mert olcsóbb
2011. szept. 4. 18:43
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Eleve nem veszek Made In Tel-Aviv termékeket, amelyeket a kedves gyártó kenőpénzzel sóz rá mindenkire, szóval marad az AMD, de ha a Cyrix vagy IDT gyártana még processzorokat, lehet azokon gondolkodnék.
2011. szept. 4. 18:47
 3/16 anonim ***** válasza:

Ma már a második flamer kérdés...

A kérdésre válaszolva én az AMD-vel nyomulok hosszú évek óta. Ennek az egyik oka, hogy elégedett vagyok a termékeikkel. Most egy másfél éves X4 945 procim van és engem maximálisan kiszolgál...sőt, az esetek többségében ki se használom. Ami jó volt, hogy anno simán beraktam egy AM2+ deszkába és most a generációváltásra is gondolva átraktam egy AM3+ alaplapba (igaz kellett memóriát is cserélni, de a DDR3 árak már igen barátiak).

Lényegében itt is azt tudom mondani, mint az Ati-Nvidia kérdésnél, hogy egyrészt szimpátia, másrészt ár/érték függő. Mindkét cég terméke stabil és megbízható...sajnos a magasabb kategóriákban az AMD nem tud versenyezni már egy jó ideje (talán majd az FX villant valamit pár hét múlva), de átlag felhasználóknak meg hobbi gémereknek jó választás lehet.

2011. szept. 4. 18:55
 4/16 anonim ***** válasza:
35%
Intel, mert jobb /bár ezt egy AMD fan soha nem fogja elismerni/.
2011. szept. 4. 18:58
 5/16 A kérdező kommentje:

Kedves 18:58!

Kifejtenéd kicsit hogy szerinted miért jobb. Csak mert eddig a nagy többség AMD-ra voksolt, és ez a "mert az intel jobb" nem volt valami meggyőző. :D Tényleg érdekel a véleményed. :)

2011. szept. 4. 19:06
 6/16 anonim ***** válasza:
intel csak felső kategóriában jobb, és tény hogy mindig egy generációval van elörébb amd nél, ellenben a teljesítményük a 30ezer alatti kategóriában kb = ezért egy átlag usernek tökéletes az amd, mig a high end videó vágóknak már szükségeltetik a százezres intel proci.
2011. szept. 4. 19:39
 7/16 anonim ***** válasza:
ja és csak annyit hogy nem én voltam az akit kérdeztél :D
2011. szept. 4. 19:40
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Ha játékra használod akkor AMD!
2011. szept. 4. 20:04
 9/16 anonim ***** válasza:

én megrögzött amd-s vagyok, mert mindig olyan árfe3kvésben tudtam procit venni amiben csak amd procik voltak a best buy-ok

mondjuk én gamer összeállításokat szoktam össze rakni és most is egy phenom II 955 be hajtja a gépem, ami mindenre elég...(játékoknál...)

nagy közhely hogy játékra intel, munkára amd...

de lássuk be, van benne valami..

pl egy 2-3 napos proci izzasztó renderelést nem bíznék egy 955 be-re...akkor már egy i7-essel mennék neki...

alacsonyabb árkategóriában a testvér procik hasonló teljesítményt adhatnak, bár sok esetben az intel alacsonyabb órajellel és gyorsabb lehet mint egy amd...

ezenfelül az intel csúcskategóriás procijaihoz nincs fogható amd-s szinekben...

szóval nagyjából attól függ hogy melyik tetszik és h mire használnád...

amugy ha most akarsz építeni én megvárnám az amd bulldozer procijait...

elvileg forradalmi lesz...

2011. szept. 4. 22:26
 10/16 anonim ***** válasza:

XD

fordítva írtam...

játékra amd, munkára intel...

2011. szept. 4. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!