AMD vs intel, te melyiket részesíted előnyben?
Figyelt kérdés
érvek, ellenérvek? tapasztalatok?2011. szept. 4. 18:41
11/16 A kérdező kommentje:
"ezenfelül az intel csúcskategóriás procijaihoz nincs fogható amd-s szinekben... " erre akartam írni hogy nemsoká kidobják a Buldozert aztán tovább olvastam :D
2011. szept. 4. 22:50
12/16 anonim válasza:
hát amugy kétesélyes, mert az amd " nagy dobásai" nem mindíg voltak nagy dobások...
lehet hogy nem izzasztja meg annyira az intelt, mint amennyire a hírek ezt mondják....
(de én szurkolok!!)
13/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy, feltételezem egyikőtök sem fog sorban állni 80 ezres processzorért 50 ezres alaplapba, hogy potom 150 ezerért kiépíthesse mellé a Crossfire/SLI kártyás rendszert. A legtöbb processzort még mindig 100-150 dollár környékén adják el.
14/16 anonim válasza:
nem erre vonatkozott a kérdést, de köszönjük a kielégítő választ!
15/16 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Kedves 18:58!
Kifejtenéd kicsit hogy szerinted miért jobb. Csak mert eddig a nagy többség AMD-ra voksolt, és ez a "mert az intel jobb" nem volt valami meggyőző. :D Tényleg érdekel a véleményed. :)"
1. az AMD az Intel licenceit használja /x86-os architektura az Intel szabadalma/;
2. előrébb van teljesítményben;
3. elvakult Intel-nVidia hívő vagyok.
16/16 anonim válasza:
Mivel keresztlicenc-megállapodásuk van, ezért ugyanúgy használja az Intel is az AMD licenceit, sőt, ők még többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!