Miért csak az egyik Ramot észleli az adatlapom?
Ezeregy oka lehet.
Pl rossz az egyik RAM. Vagy: ha több memória slot van akkor kötött lehet mind a memória mérete mind az elhelyezési sorrend ( az én alaplapom is ilyen ).
Szerintem ne áruld el az alaplapod típusát mert még valaki véletlenül tudna segíteni!
Memóriahiba.
Futtass memtest progit.
Nem kell a cinikus mondat meg írom természetesen az alaplap tipusát ha ezzel juttok valamire tessék:
Ehhez hasonló foxconn
ki próbáltam az memtestet 0errort írt
Mi lehet akkora probléma?
A memteszt nagy ötlet volt. Ha nem látja, akkor tesztelni sem fogja nagyokos...
Vagy a RAM rossz vagy a slot amibe beletetted. Próbáld ki egyesével. Amelyikkel nem indul az a rossz de hogy biztos légy benne ki kéne utána próbálni egy másik gépen is...
Nem hasonló meg ilyesmi kell PONTOS típus.
Kapásból találtam olyan Foxconn alaplapot amin 4 db mem slot van. Az azonos szinűekbe kell azonos típust pakolni, de nem mindegy, hogy ddr3 vagy ddr2 ( ezt határozza meg a szín elválasztás).
Ne képet linkeljél i mert azzal semmire se megyünk.
Összesen 2GB-ot tud az alaplap.
Egyforma a két memória órajelfrekvenciája? Mármint típusban azonos? Egyenként működnek a memória modulok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!