Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem észleli egy gép sem a...

Nem észleli egy gép sem a HDD-met, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Hali mindenki. van egy 250 gb-s HDD-m ami teljesen jól müködött csak nagyravágytam és vettem egy 1 TB-s vinyót, a 250 gb set mindenestül eltettem alsófiókba és 1 TB set használtam, majd most hogy uj tápom van (ami hibátlanul müködik kb fél éve) be akartam rakni a 250 GB set is hogy legyen +25% helyem, de eggyátalán nem észleli, semelyik gép sem látja, mintha rá se kötném, 3 gépen próbáltam, 4 különböző sata kábellel, SATA 2. slotba.

Táp kábelt rendesen rákötöm, többet is próbáltam, 3 táppal próbáltam különböző gépekben, tehát biztos hogy a HDD vel van valami, mitől romolhatott el? hogyan lehetne újraéleszteni? nem volt használva fél évig.

#HDD #Nem észleli.
2012. szept. 21. 19:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!