Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Észleli a monitor ha a DVI...

Észleli a monitor ha a DVI kábel bele van dugva?

Figyelt kérdés
Olyan a monitorom hogy van rajta DVI meg VGA csati is.Eddig sima vga kábellel használtam mert csak az volt a videokártyámon.Most hoztam egy másik videokártyát amin csak DVI van,összedugom és nem kapcsolja be a monitort.Na most volt egy olyan videokártya is benne amin volt DVI meg VGA csati is és ha a VGA-t használtam bekapcsolta monitort ha a DVI-t akkor ugyan ez a szitu mint a mostaninál.Mi a teendő?Lehet hogy a monitor csatlakozója rossz?
2012. aug. 20. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg mukodnie kene, ha a monitort te kapcsolod be akkor se mutat semmit?
2012. aug. 20. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:

de maga monitor megy be van kapcsolva(rosszul írtam) csak kiírja hogy "No signal".

Mintha bekapcsoltam volna kézzel és a gép meg ki lenne kapcsolva.

2012. aug. 20. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
kártyával lessz valami....
2012. aug. 20. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:
de volt már egy ilyen kártyám,akkor azt mondtam hogy jó,a kártya szar,de így már hogy a második..
2012. aug. 21. 07:00
 5/5 kovacsgaby válasza:

Sziasztok!

Nekem is ez lenne a problémám, annyi a különbség, hogy nekem a VGA portra a monitor van kötve, a DVI-ra meg a LED tv. Eddig rendesen működött a 2 egyszerre, most viszont a monitor kapcsol, de a tv viszont azt irja nincs jel. A beállitásokban a szgép látja a tv-t, viszont a tv-n nem jelenik meg semmi, a monitor tökéletesen üzemel tovább!

2012. aug. 22. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!