Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdekelne, hogy van egy...

Lacca17 kérdése:

Érdekelne, hogy van egy Powercolor HD4650 1gb DDR3 128bit-es videókártyám, ami crossfire x támogatású. Milyen montior kábel kell, ahoz hogy 2-őt crossfirex-be lehessen kötni. Hol tudok ilyet venni, és mi ennek a kábelnak a neve?

Figyelt kérdés

2012. aug. 9. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Crossfire kábel kell, de elvileg adják hozzá. Ne hidd, hogy mind a két kártyát rákötöd 1 monitorra.
2012. aug. 9. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Ide szerintem csak a VGA-kat összekötő híd kell és az elsődleges VGA-ról elég az az egy DVI vagy Dsub vagy HDMI kábel. Vezsel egy Crossfire hidat amivel összekötöd a VGA-kat és az elsődleges VGA-ról egy DVI(vagy DSub kábellel összekötöd a monitorodat és kész.
2012. aug. 9. 15:47
 3/7 A kérdező kommentje:
De ezen nincs belső csatlakozó, csak kivülről lehet egy különleges monitor kábellal összekötni 2db videókártyát. [link]
2012. aug. 9. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Értem nem tudom akkor. Bocsesz. Ilyennel még nem is találkoztam.
2012. aug. 9. 15:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj énsem, pedig jó lenne valahonnan megtudni. Mert ez nem olyan drága kártya, és ha vennék 2őt az már elég gyors lenne. Csak ilyen kábelt sehol sem találok.
2012. aug. 9. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Néz körül az ebayen.
2012. aug. 9. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, nemtudom mit keresek. Mert találtam ilyesmi kábeleket, de nemtudom melyik jó ehez. Legalább valaki tudná, hogy mi a neve. Vagy hogy hol keressek ilyesmit.
2012. aug. 9. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!