Hdmi csak szterót enged az ATI kártyán keresztül!?
Figyelt kérdés
Felújítottam a gépem és azóta nem tudom megcsinálni az 5.1es hangzást hdmi kábélen keresztül. Sztereóban szól de amikor rámegyek a hangeszközökre azt irja a támogatott formátumoknál hogy csatornák maximális száma : 2 és nem tudom megváltoztatni. Mit kéne csináljak?2012. okt. 19. 13:35
1/3 Komplikato válasza:
Konkrétan melyik kártya? Csak mert a HD4000 széria előttieknél lehet ilyen gond, hogy nem tud 5.1-et, azokban még UVD1 volt, az UVD2 és UVD3 viszont biztosan ki tudja ezt adni. az is ide tartozik, hogy elvileg Vista/W7 alatt működik rendesen, mert XP alá már nem csináltak normális DRM kezelést (MS), ezért a driver készítők nem szerettek volna jogi zűrt. Hivatalosan új Windows alól DRM védett digitális hangot tud kiadni, de ez biztosan megkerülhető valahogy, mert sokan a nem gyári filmekkel is használni tudják jól.
2/3 Komplikato válasza:
Amúgy ha a kiválasztott hangkártya az ATI HD, akkor megjelenik opcióban a 4.0/5.1 hangfal? Ha igen, akkor az a gond, hogy nem választható?
3/3 A kérdező kommentje:
Ati 7950es kártya win7 64bit-es rendszer. Nem is jelenik meg csak a sztereó sajnos.
2012. okt. 19. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!