Borza Károly kérdése:
Vettem egy König USB 2. 0 - SVIDEO/AV adapter-t telepítőt nem kaptam hozzá. Viszont sem az XP sem a win7 nem beazonosítja be. Nem műxik. Conroe Presler fsb 166 alaplapom van, de egy USB2-es kártyán keresztül vinném be a jelet. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A conroe drivere sincs meg lehet ez a gond? A hangkártyát nagy nehezen megtaláltam. Az eszközkezelő a PCI eszközt és az USB eszközt nem tudja azonosítani és a netről sem szipkázza le a drivert.2012. jan. 13. 23:30
1/5 A kérdező kommentje:
bocs a rövidítés miatt hibás lett... az alaplap nem 166 hanem 1066, és "nem azonosítja be"
2012. jan. 13. 23:33
2/5 anonim válasza:
Ennek jónak kell lenni ha nem az szólj és keresek másikat itt csak driver hiba van.
ja ha telepítővel nem megy próbáld meg saját kézzel feltelepíteni.
Ha nem tudod, hogy kell az eszközkezelőn belül felrakni saját kézzel a drivert akkor is szólj.
3/5 anonim válasza:
Ha boltba vetted nyugodtan menj vissza és borítsd rájuk az asztalt.
Driver nélkül nem fog menni.
4/5 anonim válasza:
Package contents:
• USB 2.0 Audio/Video grabber
• Manual
• CD-ROM (including driver and trial version Ulead Video Studio SE Software)
Szóval egy CD-t is kellett volna kapnod, de ha letölthető, akkor nem éri meg az utánajárást.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!!!! Hétfőn megnézem hogy segített e a dolog...
2012. jan. 15. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!