Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha be van dugva az usb wifi...

Ha be van dugva az usb wifi adapter nem ismer fel más usb eszközöket a gép. Mi lehet a gond? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Windows XP op. rendszerem van és ha be van dugva a wifi adapter nem ismeri föl a többi usb foglalat a pendrive-jaimat vagy más usb eszközeimet. Tudtok segíteni?
2011. szept. 22. 17:00
 1/2 likvidjozsi ***** válasza:
Lehet hogy hibásak az USB csatlakozóid valamilyen módon. Megpróbálhatod azt, hogy egy USB elosztót bedugsz ez egyik csatlakozódba és minden mást abba dugsz, ha úgy sem működik akkor valószínüleg system probléma, arra a legegyszerűbb gyógyír az újratelepítés.
2011. szept. 22. 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Most telepítettem újra system probléma nem lehet. Ha nincs bedugva a wifi adapter működik az összes usb port! Sajnos a wifi adapter zavar be, mert ha az bent van valamelyik portban (kipróbáltam egyenként az összessel)az összes többi porton nem ismer fel más eszközt a gép. Mindenesetre köszi az eddigi választ. Ha valakinek van ötlete írjon.
2011. szept. 23. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!