Milyen gyakran romlanak el a laptopok?
Sűrűn elkövetett hiba: Figyelni kell, hogy a gép oldalán vagy alján a szellőzőt ne takard el, ágyra, lepedőre, ruhaneműre ne tedd rá, mert melegszik, nem tudja kifújni a meleg levegőt, felmelegszik melegedik a processzor, a videokártya, alaplap, és simán kinyírja.
A szellőzőn havonta 1× érdemes sűrített levegős palackkal vagy kompresszorral befújni, hogy a porok, szőr, haj stb ne tapadjon meg, mert a hűtő és a borda között filces réteget képez és nem tudja kifújni a meleg levegőt.
Ha mégis ölben szeretnéd használni akkor ajánlom az IKEA-s Brada terméket laptop tartó vagy támasz a neve.
A másik, hogy mióta környezetvédelmi okokból kivonták az ólmot a forrasztóanyagból, sokkal ridegebb és törékenyebb ez az anyag. Így ami a nyáklapra van forrasztva ezzel az anyaggal, hőre nem azonosan tágul és mikrorepedések keletkeznek rajta ami szintén alaplaphibához vezet.
A Delleknek kevés a meghibásodási aránya, így személy szerint én azokat ajánlom, na meg +2 3 év garit adnak rá.
Szervízben nemrég kijelző törés miatt jártam, ajánlani tudom őket, abszolút korrektek.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!