Az AMD processzorral ellátott laptopok nem megbízhatóak?
2011. júl. 29. 12:57
1/14 anonim válasza:
Ez hülyeség! Nekem AMD-s laptopom van.. abban az árkategóriában anno még verte az összes Inteleset..! 2 éve üzemel a kicsike hiba nélkül!
2/14 anonim válasza:
dehogynem megbízható!
én még az AMD-ről nem hallottam rosszat
3/14 anonim válasza:
Hatalmas tévhit hogy az AMD megbízhatatlan, legyen ez asztali pc vagy laptop. Nyugodtan vegyél AMD-t nem lesz vele baj.
4/14 A kérdező kommentje:
ohh : ) akkor ennek örülök. itt valamelyik kérdésnél egy olyan választ olvastam hogy semmiképpen se vegyen olyan laptopot amiben AMDs van..de akkor most valamennyire megynyugodtam..már teljesen elbizonytalanodtam. köszönöm a válaszokat:DD
2011. júl. 29. 13:03
5/14 anonim válasza:
Szerintem nem a megbizhatosagukkal van baj, hanem a teljesitmenyukkel es allitolag a melegedesukkel(ezzel nincs tapasztalatom). De amugy jo az aruk + Dellel kapsz 3 ev garanciat, szoval szerintem nem rossz valasztas.
6/14 anonim válasza:
Ja amugy ha esetleg munkara szeretned hasznalni, akkor tenyleg ne vegyel Amd-s laptopot, de atlagfelhasznalasra mehet.
7/14 anonim válasza:
Kockázatosabb az AMD. Nekem eddig csak az szállt el. A laptopnál a melegedés a legfontosabb, mert általában a laptophibát a forrasztások szétolvadása okozza. Mindenesetre érdemes mindig tisztítani a hűtést a portól.
8/14 anonim válasza:
Phenom X2-es és Core 2 Duós laptop van itthon, mindkettő melóra (excel, durvább makrók), és 100%-ig megbízható. Amit linkeltél, erősebb és kevésbé is melegszik, mint ami nekem van, szóval biztos lehetsz benne, hogy nem lesz vele gondod.
9/14 anonim válasza:
Nekem már a 386-osom is AMD volt 1993-ban!
10/14 anonim válasza:
amd phenom 2 az 3 magos laptopban proci.
vetélytársa az iintel i3 ami virtuálisan 4 mag de fizikailag csak kettő
az amd magasabb hőfokon üzemel ennyi a baj vele de szentem a teljesítménye jobb mint az intelnek. meg ha csak belegondolsz.
virtuálisan 4 vagy ténylegesen 3 mag?
olyan logikusnak tűnik hogyha tényleg van ott 3 izmos mag az jobban hangzik mintha 2 kis mágus halucinálna oda 4et nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!