Miért hangos a gépem?
a merevlemez a hangos vagy a ventilátor?
tegyél alá valami izomatracot. nekem sem segített semmi. aztán vettem egy újat és azt már nem hallom. :-(
Egyes lapoknál beállítható, hogy a proci hűtő milyen fordulatszámmal működjön, fix. fordulatszámot is beállíthatsz ill. (ugyan hűtő függő) de automatikus fordulatszám is beállítható. Nem lehetséges, hogy nálad fix fordulatszám van beállítva, s az értéke a venti max. fordulatszáma?
Táp, winchester rögzítésénél ugye az összes rögzítési (csavar hely) lehetőséget kihasználtad?
Esetleg még annyit tehetsz, hogy a rendszert SSD-re rakod, nem HDD-re!
Leirhatad volna hogy milyen az az "új"
típúsra pontosan
processzorhütö és a
Tápegység 500W semmit nem jelenet és hogy
PC Ház milyen tudsz róla valamit van rajta felirat?
.
Hasznos lene még
Processzor pontos típúsa
és leirhatnád hogy alap höfokokat aztán terhelteket
Speccy (Piriform oldalárol) pl. jó erre
ird le mindet ! amit ki ir alapon és terhelve
processzor
alaplap
videokártya
merevlemez
általában legaláb ezeket kiirja
.
ház oldalát levéve figyelted már honan jön hang? merevlemeztöl netán?
ha az ilyen hangos lene az igen csak komoly bajt is jelenthet vagyis mielöbb mentsd le ami fontos
"sztem leghangosabb a táp volt, de az se volt hangos annyira..sőt"
Ha a táp a leghangosabb, de az sem annyira hangos, sőt... akkor tényleg nem értem a problémádat, ha a leghangosabb alkatrész sem annyira hangos, akkor valszeg többet vársz el, mint ami elvárható! Olyan géped léghűtéssel nem lesz, ami teljesen csöndben van! Esetleg a Dell-nek voltak roppant halk hűtésű gépjei, ezt úgy érték el, hogy egy hatalmas hűtőborda volt a processzoron, s erre merőlegesen fújt egy 12cm-es ventilátor, de ez a hűtés is, sztem max. p4 3GHz-ig bír működni. Ennél többet nem lehet tenni, ha csendes a proci hűtőd, ha új táp van nagy ventivel (persze kérdés még mindig, hogy milyen), ha passzív a videokártya hűtése, akkor nem lehet a dB az egekben. Hűts vízzel, ha totál halk gépet akarsz vagy használj netre Androidos kütyüt, spécibb settopboxot, Hybridbox-ot, tabletet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!