Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hangos procihűtőt hogy tudom...

Hangos procihűtőt hogy tudom beszabályozni?

Figyelt kérdés

Alapjáratom nincs vele semmi gond,csendes. De ha elkezdek játszani, konvertálni vagyis igénybe venni a proci akkor felmegy maxra és ott már igen hangos. Igaz melegszik is ez a proci de azt szeretném ,hogy beállítani egy max.fordulatszámot amit én adok meg ami még elviselhetően hangos de nem süketülök meg. és ha így is elbír a hővel akkor maradna így.

Az a lényeg hogy most úgy pörög a hűtő ahogy melegszik a proci ez biosba van beállítva. ezzel nincs is baj ez maradhatna csak a maximum rpm-et szeretném lejebb állítani.

Proci AMD Athlon 64 X2 6000+

Hűtő: CoolerMaster TX3

2012. okt. 14. 11:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ne piszkáld, ha lejjebb veszed a fordulatszámát még jobban fog melegedni az az amúgy is kazán proci.

Ha azt akarod hogy jól is hűtsön meg csendes is legyen, akkor nagyobb hűtő kellett volna.

2012. okt. 14. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:
milyen hűtő ajánlanál?
2012. okt. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!