Milyen márkájú notebookot vegyek?
Figyelt kérdés
Én Asusra gondoltam elsősorban, mi a véleményetek róla?2012. okt. 15. 13:01
2/4 anonim válasza:
Minden márkának vannak jó és gynegébb tpusai, csak mrka alapján nem lehet dönteni.
Konkrétan melyikre gondolsz?
4/4 anonim válasza:
Én alapvetően Asus párti vagyok már közel 12 éve. Asztali gép, monitor, netbook.
Eddig még nem csalódtam bennük. Igaz volt egy esetem amikor meghibásodott a monitor vásárlás után 2 héttel. Ingyen szállították, elismerték a gyári hibát és hoztak helyette egy gyári újat.
Ezt csak azért írtam mert ennél a márkánál is jelentkeznek hibák. Sőt vannak tőle jobbak és olcsóbbak is, de szerintem nem rossz választás ami a márkát illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!