Milyen márkájú notebookot vegyek melyik a legjobb (150000 Ft-t max)?
Legszívesebben applet vennék de az 300 nál kezdődik szóval nem, ilyenekre gondolok hogy Toshiba Samsung stb... lényeg a minél nagyobb memória usb csatlakozók kártya olvasók ha lehet webcam cd/dvd olvasók stb
(ha tudtok tipusszámot is írjatok)
én az acer-t ajánlanám, megbízható és tényleg olcsón jó!
esetleg még a dell-eket ajánlanám
Én is pont valami jobbat keresek 150*környékén...erre jutottam : Corei3 vagy Corei5(inkább utóbbi,mert 4 magos)
4 Gb ram - és minden extra ami kimerül a hang-mic-és webcamban...jah Vga AtiMobilityRadeon 5470 - asszem ennyi - a márkában jobban megbízok...ASUS - az acert nemismerem - a jelenlegi gépmben (asztali)Asus van és 4-éve megy vagy 5...
B.i.L
való igaz, hogy a kategóriájában az ACER olcsóbb, de meg is látszik rajta! Az én hasonló kategóriás ~130K acerem éppen a gyári garancia letelte után produkált olyan hibákat, amiket csak súlyos 10 ezrek ellenében lehet javíttatni. Töltő konkrétan meghalt, a ventilátorok zúgnak, a gombok eltörnek, pedig vigyázok rá. Ha rám hallgatsz, messze elkerülöd ezt a márkát.
A legjobbak a TOSHIBA laptopok, sokkal tovább bírják, az egyik barátom ugyanakkor vette az övét, mint én az acert, és azóta sincs semmi baja. Jók még az ASUS-ok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!